Prijzen zijn af magazijn, verzendkosten € 15,- per bestelling.

Matrasnu.nl  blijft eigenaar van de goederen, indien er om welke reden dan ook niet geheel, of contant wordt afgerekend.
De levering is in onderling overleg en dat kan, indien het artikel op voorraad is binnen een week.

Elke bestelling wordt door matrasnu.nl, per mail bevestigd en is daarna bindend.
Alle genoemde prijzen zijn incl. BTW.
Door de grote voorraad kunnen we snel leveren, het komt incidenteel voor dat we door grote leveringen een niet alle afmetingen binnen een week kunnen leveren, de levertijd kan dan oplopen tot maximaal 3 weken, dit wordt bij bevestiging van het product gelijk aangegeven.

Matrasnu.nl  geeft garantie die overeenkomstig is aan de erkenningsregeling voor de woninginrichters. U dient wel in het bezit te zijn van de originele lever bon. Dat houdt  in dat bij normaal gebruik voor materiaal- en/of constructie fouten de volgende bepalingen gelden.
Binnen 1 jaar na aankoopdatum worden de kosten voor reparatie of vervanging door Hogies vergoed. Binnen 2 jaar wordt 2/3 vergoed. Binnen 3 jaar wordt 1/3 vergoed.

Uw lichaam heeft ongeveer 2 weken nodig om te wennen aan de nieuwe situatie, bevalt het matras niet dan kan het retour gebracht worden, indien het gehaald is.

Ter plekke kan er een keuze worden gemaakt voor een ander type matras al dan wel of niet tegen geringe betaling. Kan er geen keuze gemaakt worden, dan krijgt u het geld retour indien het matras geen gebruiks sporen heeft.

Heeft het matras wel gebruiks sporen of zitten er vlekken in de hoes, dan wordt het terug te geven bedrag verminderd met het geld voor een nieuwe hoes, dit is voor een 1-persoons matras € 35,- en voor een 2-persoons matras € 59,-

Indien het matras bezorgd is dan krijgt u het bedrag van het matras retour excl. de bezorgkosten en ook hiervoor gelden de regels als hierboven beschreven, indien de hoes vlekken bevat.

Matrasnu.nl is onderdeel van Hogies BV KvK: 50163299 | BTW: 812845420B01